Vila - Prodej - Estepona

Kód: J6150
Cena
Cena: 805 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 4 pokoje
Stav nemovitosti: Novostavba
Terasa: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Pokud toužíte mít to nejlepší, neváhejte! Projekty jsou nove a kdo dříve přijde, snáze a lépe vybere! 

Dovolujeme si vám představit nový projekt zde na pobřeží Costa del Sol. 

Jedná se o nabídku apartmánů i řadových domů s překrásnými výhledy na moře a pěší dostupností na pláže ESTEPONY. Pokud hledáte veškeré odstíny modré barvy, která přechází z moře rovnou k obloze, pak jste právě našli vaše druhé bydlení u nás v Andalusii. Dvou, tří, ale i čtyřložnicové apartmány nabídnou spoustu prostoru a soukromí, ať již je vaše rodina méně či vícečlenná.  Samozřejmě nesmíme zapomenout na sportovce! Kromě golfu (5 golfových hřišť do 5ti minut autem),  také samotný projekt nabízí pro své majitele dva bazény + bazén dětský, posilovnu, zelené zahrady k vašemu odpočinku, parkování pro kola. Součástí apartmánů jsou garážová podzemní stání, sklepy, bezbariérové přístupy a kamerový systém. 

Jeden z nejkrásnějších golfových resortů na Costa del sol nabízí nejen luxusní vily a úžasné zázemí pětihvězdičkového hotelu FINCA CORTESIN, ale také malý, ale o to více zajímavý development apartmánů a řadových domů.

Pokud hledáte krásné výhledy na moře, klid, luxus a bezpečí, máme pro vás právě tento projekt v Estepona / Casares.

Poslední vily jsou v cenových relacích 805.000€ a ukázková vila v kompletní výbavě včetně jedinečného nábytku za cenu 935.000€.


Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz