Vila - Prodej - Costa del Sol - Marbella - Benahavís - Los Flamingos

Kód: J5242
Cena
Cena: 5 300 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Novostavba
Výtah: Ano
Balkón: Ano
Terasa: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Tato luxusní vila se nachází v jedné z nejprestižnějších oblastí Costa del Sol, je jedinečná svého druhu a nabízí pouze ty nejkvalitnější povrchové úpravy a interiérový design. Může se pochlubit nádherným výhledem na moře a hory, je úchvatným dílem, který by vytvořil úžasný domov.

Výměra pozemku 1571 ㎡, zastavěná plocha 770 ㎡, kryté terasy: 170㎡, otevřené terasy: 420㎡, 6 ložnic, 6 koupelen, 4 podlaží, výtah, 5 parkovacích míst, 3 garáže s elektrickými dveřmi a krytým parkovacím místem pro 2 další auta, 2 vnější bazény, 1 vnitřní bazén, vířivka, sauna, tělocvična, klimatizace, podlahové topení, venkovní kuchyň na míru, altán, sauna, domácí bar, venkovní sprcha, jacuzzi, bezpečnostní systém, zavlažovací systém, pergoly, vnitřní a venkovní krby. Jako bunus luxusní Porsche v garáži k vile v ceně.



Otevřená jídelna a salonek plynule přechází na venkovní terasu s nekonečným bazénem s výhledem na moře. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a jsou jedinečně navrženy tak, aby co nejlépe využily dané místo. Vila se také může pochlubit posilovnou, krytým bazénem a saunou, hernou a pokoji pro hosty. Má střešní terasu, kde si můžete užít dlouhé letní večery s úchvatným výhledem na Gibraltar a Afriku. Ve vile byl promyšlen každý detail s plně integrovaným systémem pro klimatizaci, topení, osvětlení a zábavní systém. Tato nemovitost posouvá luxusní bydlení na zcela novou úroveň, kterou je těžké překonat.

 

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz