Apartmány, Penthouse DONCELLA - Prodej - Costa del Sol - Estepona

Kód: J5172
Cena
Cena: od 895 000 €
Informace o nabídce
Budova: Cihlová
Stav bytu: Novostavba
Stav bytového domu: Novostavba
Počet podlaží: 4
Výtah: Ano
Terasa: Ano
Garáž: Ano
Sklep: Ano
Okolní zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Luxusní rezidenční komplex DONCELLA ve městě Estepona je situován u pláže Doncella, která je považována za jednu z nejexkluzivnějších pláží Costa del Sol. Tento ráj na pobřeží se skládá z 85 apartmánů v 7 budovách neoklasicistního designu s úžasnými zahradami, fontánami a chodníky, které si můžete vychutnat v tomto koutu pobřeží Středozemního moře. Pláž Doncella se nachází jen pár minut od přístavu a centra Estepony, v srdci Costa del Sol, která je díky svému fantastickému středomořskému podnebí a nádherným plážím známá jako skvělá turistická destinace v jižní Evropě. Jeho výsadní poloha nabízí neuvěřitelný výhled na Gibraltarský průliv, který odděluje Evropu od Afriky.



Na výběr jsou apartmány s 1 - 5 ložnicemi a penthousy:



Apartmán s 1 ložnicí



Apartmán s velkou terasou s výhledem na moře v přední linii u pláže. Nádherný výhled na Gibraltarský průliv. Má kuchyň, obývací pokoj, toaletu pro hosty a apartmá se vstupem na terasu. Zastavěná plocha: 76,13 m2, terasa: 44,80 m2.



Apartmán se 2 ložnicemi



Jižní orientace, krásný výhled do zahrady a na moře. Má 2 koupelny s vířivkami, prostorné ložnice a nádhernou terasu. Zastavěná plocha: 127,88 m2, terasa: 42,75 m2



Penthouse se 3 ložnicemi



Západně orientovaný, prostorný, světlý a rohový, s nádherným výhledem na záliv. Všechny pokoje jsou prosvětlené, mají 2 koupelny, toaletu s hydromasážní sprchou a útulnou terasu s krásným výhledem na západ slunce. Zastavěná plocha: 140,55 m2, terasa: 41 m2



Apartmán se 4 ložnicemi



Jižní orientace s výhledem do zahrady a na moře. Prostorný byt s velkou terasou. Skládá se ze čtyř ložnic a toalety pro hosty, hlavní ložnice se šatnou a velké kuchyně a salonku. Zastavěná plocha: 268,88 m2, terasa: 80 m2. 



Duplex s 5 ložnicemi



Jižní orientace s panoramatickým a nádherným výhledem do zahrad a na moře, bazén a soukromý výtah, terasy v obou patrech, 5 ložnic s šatnou. Má také toaletu pro hosty, studovnu, terasy v ložnicích a v kuchyni a prostorný obývací pokoj. Zastavěná plocha: 347,60 m2, Terasa: 238 m2.



Nádherný výhled na záliv a moře z většiny apartmánů, prostorné otevřené anebo kryté terasy, orientace: jih, jihozápad nebo západ, exkluzivní kvalitní materiály a povrchové úpravy, velké posuvné dveře s hliníkovými zárubněmi, mramorové podlahy v celém bytě a na terase, travertinový mramor v koupelnách, klimatizace pro chlazení a topení, podlahové topení, elektricky ovládané rolety a žaluzie, podzemní garáž pro alespoň 1 auto a komora. Komplex je přímo na promenádě a pláži, oplocený, s trvalým dohledem. Upravená zahrada s velkým vyhřívaným bazénem se slanou vodou a letním barem u bazénu, spa s vířivkou, saunami a posilovnou. V bezprostřední blízkosti přístav a centrum města Estepona. Jen pár minut jízdy na golfové hřiště a k veškeré občanské vybavenosti. Apartmány a penthousy jsou key ready, připraveny k nastěhování.



 

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz