Vily, penthouse, rodinné domy, apartmány VELAYA - Prodej - Costa del Sol - Estepona - Cancelada

Kód: J5170
Cena
Cena: od 792 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Novostavba
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Exkluzivní  komplex apartmánů, vil, penthousů a rodinných domů přímo na pláži v Estepona. Projekt vyniká kvalitou svých materiálů, exkluzivitou, architektonickými prvky a záviděníhodnou polohou u pláže. 38 domů je rozmístěno na ploše 15 000 m2, samozřejmostí je nekonečný bazén, vířivky, tenisové kurty, gym, spa, dětský koutek, dětský bazén, 24 hod. bezpečnostní systém...

APARTMÁNY

Apartmány jsou rozděleny do 3 samostatných bloků, 24 luxusních apartmánů Velaya - mají 2 a 3 ložnice, velkorysé soukromé sluneční terasy s ohromujícím výhledem. Přízemní apartmány těží z velké soukromé zahrady a bazénu.

Cena: od 792 000 EUR

VILY

Každá vila má 3 prostorná a sluncem zalitá patra, 4 ložnice, terasy s ohromujícím výhledem a rozlehlou zahradu s bazénem, vířivkou a verandou. Vzhledem k tomu, že nabízejí úplné soukromí, jsou vily s otevřeným prostorem a světlem zaplaveným vnitřním a venkovním prostorem ideálním místem pro ty, co mají rádi soukromí a klid. Vily jsou bezkonkurenčně umístěné na pláži a nabízejí přímý přístup na pláž.

Cena: od 3 960 000 EUR

PENTHOUSY

6 exkluzivních a slunných penthousů se 3 ložnicemi a nádherným výhledem na moře. V horním patře najdete hlavní ložnici a velkou terasu, přízemí zahrnuje dvě ložnice s šatnami a koupelnami, toaletu pro hosty, kancelář, otevřenou kuchyň / obývací pokoj, technickou místnost a prostorné terasy s bazénem. Penthouse jsou ideální pro ty, kteří si chtějí užít pobřežní sekundární rezidenci s veškerým vybavením a službami v těsné blízkosti.

Cena: od 1 860 000 EUR

RODINNÉ DOMY

6 jedinečných městských domů, díky nimž se Velaya stane vaším domovem. Čisté linie a spousta světla zaplavují každou nemovitost, která zahrnuje 3 ložnice + kancelář a velkorysé obytné prostory uspořádané do tří pater. Každý městský dům je postaven podle nejvyšších specifikací a nabízí nejlepší povrchové úpravy a rozložení ve své třídě. Velká pozornost byla věnována designu. Domy se nachází v záviděníhodné poloze pouhých 100 m od pláže, mají soukromý bazén, ohromující výhled na moře a přímý přístup na pláž.

Cena: od 1 900 000 EUR

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz