Renovovaný byt s terasou 17 m² a bazénem vč. garáže v Playa Paraiso, 15 min. od pláže - Prodej - Tenerife - Playa Paraíso, Costa Adeje

Kód: SLR50001
Cena
Cena: 179 000 €
Informace o nabídce
Dispozice bytu: 2+kk
Stav bytu: Po rekonstrukci
Stav bytového domu: Velmi dobrý
Umístění podlaží: 2
Terasa: Ano
Garáž: Ano
Zařízeno: Ano
Okolní zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Umístění: U moře

Popis

Útulný byt cca 50 m² v prvním patře ve vynikající oblasti Playa Paraíso, Costa Adeje, méně než 200 metrů od promenády a 700 metrů od pláže Las Galgas. Nemovitost je dispozičně rozdělena na 1 velkou ložnici s vestavěnou skříní, plně vybavenou koupelnu, otevřenou americkou kuchyni do obývacího pokoje s jídelnou se vstupem na velkou terasu 17m², která nabízí vynikající světlo do celé nemovitosti. Nachází se v dobře udržované budově s komunitním bazénem. Oblast s vysokou poptávkou díky svému pohodlí a blízkosti různých služeb, prestižních hotelů jako RIU nebo Hard Rock Budova je ve velmi dobrém stavu, díky profesionální správě a údržbě nemovitostí jako úklid, zahrada bazén, což je zahrnuto v komunitním poplatku. Apartmán nemá turistickou licenci ke krátkodobému pronájmu. Lze ho však pronajímat dlouhodobě (6 měs.)

IBI: 229,04 EUR, komunitní výdaje: 62,81 EUR/měsíc.

Užitná plocha 50m² + terasa 17 m², 1 ložnice, 1 koupelna,, terasa 17m², parkovací stání v objektu v ceně, po rekonstrukci velmi dobrý stav, estavěné skříně, orientace na jihovýchod, pěkný komunitní bazén.

Poplatky: IBI: 229,04 EUR, komunitní výdaje: 62,81 EUR/měsíc

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz