Doporučujeme

Krásný apartmán po rekonstrukci v luxusní čtvrti – investiční příležitost! - Prodej - Kanárské ostrovy - Tenerie - Torviscas Alto

Kód: IVR50008
Cena
Cena: 249 900 €
Informace o nabídce
Dispozice bytu: 2+kk
Budova: Cihlová
Stav bytu: Po rekonstrukci
Stav bytového domu: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Zařízeno: Ano
Okolní zástavba: Obytná
Umístění: U moře

Popis

Tento báječný apartmán ve Windsor Park Torviscas Alto, prošel nedávno kompletní přestavbou a rekonstrukcí na mimořádně vysoký standard. Apartmán se skládá z koupelny, ložnice, obýváku s kuchyni a terasy. Rekonstrukce byla provedena ve vysokém standardu. Apartmán je proto možné ihned pronajímat, bez potřeby dalších úprav, či zásahů. Má licenci k turistickému pronájmu VV. 

Torviscas Alto je oblíbená čtvrť nacházející se v regionu Costa Adeje na jihu Tenerife. Tato oblast je jen pár minut jízdy od pláže Torviscas Bajo, San Eugenio Bajo, Playa Fañabé a Playa del Duque a impozantního přístavu Puerto Colon. Hlavní atrakce, jako jsou vodní parky Aqualand a Siam Park. V okolí je mnoho nákupních center včetně sportovních zařízení. Tato nemovitost se rychle prodá, proto nás neváhejte kontaktovat co nejdříve, V případě zájmu se Vám postaráme o správu, údržbu i pronájem. Pro vice info volejte, pište.

- plocha celkem 43 m², 1 ložnice, 1 obývací pokoj + kk, 1 koupelna, terasa 11 m², pláž 10 min pěšky, možnost pronajímat, komunitní bazén, výborná občanská vybavenost, klidná slunná zóna.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz