Exkluzivní panské sídlo v galicijském stylu Pazo. Unikátní nemovitost na riviéře Villa Baiona v Galici - Prodej - Galicia MNT50002

Kód: MNT50002
Cena
Cena: 3 400 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Plocha
Podlahová plocha: 800 m²
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná

Popis

Exkluzivní galicijské panské sídlo s dobovými charakteristikami, obrovskou zahradou, ale zároveň s veškerým vybavením a komfortem dnešní doby. Jedinečný dům, nebo spíše malý zámeček, s úžasnými panoramatickými výhledy na moře ze všech prostor usedlosti a vnitřních místností. Jedinečná stylová nemovitost pro ty, kteří dokážou ocenit skutečný komfort a genius loci.

Nachází se na vrcholu kopce v Cabo Silleiro, v první linii pobřeží, v blízkosti městského centra Villa Baiona, asi tři minuty od dálnice, asi 30 minut od letiště a 20 minut od města Vigo, v srdci Rías Baixas-Pontevedra-Galicia-Španělsko-EU. Usedlost, která má více než 4 200 metrů čtverečních soukromé zahrady, je obklopena lesem, s přístupem po jediné cestě a s nádherným výhledem na ostrovy Cíes. Vila se nachází 200m od moře.

Má 4 plně vybavené pokoje, pečlivě zařízené a vybavené charakteristickými místními artefakty. Všechny pokoje mají vlastní koupelny s odpovídajícím komfortem. Kamenný sklep zdobený historickým nádobím pro vinobraní, který je ideální pro uskladnění, archivaci a konzumaci pěkného vína. Součástí sídla je i historická knihovna, čítárna, hudební místnost nebo internetová místnost, přizpůsobitelná jako pokoj. Nádherná plně vybavená kuchyně. Garáž, bazén a altán s grilem. Panství se nachází na jedinečném místě, což mu dodává jeho atraktivitu a autentičnost. Je to jedinečná exkluzivní vila, která má vysokou referencí kvality. Vilu je možné využívat pro pronájem exklusivní klientele, která preferuje diskrétnost a vysoký standard služeb. 

Podrobnosti: 1 knihovna, 2 obývací pokoje, 4 koupelny, 4 ložnice, výřivka, krb, centrální topení, grillování, vybaveno, vinný sklep, markýza, zahrada, venkovní parkoviště, plavecký bazén, soukromý bazén (venkovní), garáž , wi-fi, čistá plocha 720 m², hrubá plocha 800 m², plocha pozemku 4,200 m², ovocné stromy, venkov, v blízkosti pláže, vzdálenost od moře (200 m), orientace na hory, orientace na zahradu, orientace na moře, orientace na řeku, policie, centrum města, dálnice

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz