Rodinný dům - Prodej - Golf del Sur TR-1931

Kód: TR-1931
Cena
Cena: 310 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 3 pokoje
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Balkón: Ano
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Tato velkorysá nemovitost (110 m² uvnitř s 50 m² teras) je postavena na dvou podlažích a nedávno byla zrekonstruována. Prodává se zařízená. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s výstupem na balkon s výhledem na bazén. V patře je plně vybavená kuchyně, WC pro hosty. V přízemí jsou dvě dvoulůžkové ložnice s vlastní koupelnou a další samostatná koupelna s vestavěnými skříněmi a velká slunná západně orientovaná terasa s výhledem na bazén a zahradu. Tato krásná nemovitost by byla skvělým rekreačním domem nebo trvalým bydlištěm s mnoha službami a spojením veřejné dopravy v blízkosti, v případě potřeby dostatek parkovacích míst mimo ulici.

Letovisko Golf del Sur se nachází na křižovatce jižně od dálnice TF1 od letiště Tenerife South a asi dvacet minut jízdy autem od hlavních turistických měst jižního Tenerife, Los Cristianos a Playa de las Américas. Golf del Sur bylo původně pouze golfové hřiště, nyní je samostatným letoviskem spolu s nedalekým Amarilla Golf, což znamená, že na dosah ruky jsou dvě golfová hřiště nejvyšší kvality. V San Blas, obchodním centru, najdete širokou škálu obchodů, barů, restaurací, kostel, lékaře atd. a v okolí urbanizace najdete jednotlivé obchody a restaurace, stejně jako San Miguel Marina. Chodníkem se  dostanete do půvabné malé rybářské vesnice Los Abrigos s řadou krásných rybích restaurací rozmístěných kolem přírodního přístavu.

The Palms je komplex se čtyřmi komunitními bazény, z nichž jeden je v zimních měsících vyhřívaný, a rušným barem/restaurací u bazénu s noční zábavou. Společenský bazén, terasa, vestavěné skříně, komora, balkon, zařízený, prázdninový pronájem.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz