Rezervace

Středomořská vila - rustikální šperk - Prodej - Ražanj u Rogoznice

Kód: J6342
Cena
Cena: 1 400 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Novostavba
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Plocha
Užitná plocha: 206 m²
Plocha zahrady: 648 m²
Bazén: 20 m²
Parkovací stání: 30 m²
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Úchvatná vila ve středomořském stylu zaujme svým zvláštním uspořádáním a vysokým standardem kvality. Při vstupu masivními vstupními dveřmi se před vámi otevře obývací/jídelní prostor s výhledem do podkroví. Do horního patra vede velké točité schodiště. Obývacímu pokoji dominuje otevřený krb, který v létě upoutá pozornost a v zimě dodá domu teplo a útulno. Kuchyně, částečně zděná a zařízená ručně vyráběnými dřevěnými prvky, dokonale souzní s rustikálním stylem vily.  Na podlahách v přízemí je položena vysoce kvalitní dlažba. Do horního patra vede schodiště s ručně vyrobeným kovaným zábradlím, kde je prostorná hlavní ložnice s koupelnou, nádherným výhledem na moře a vstupem na velkou venkovní terasu, která je jemně zastíněna pergolou. V suterénu jsou další dvě ložnice každá s koupelnou, toaleta pro hosty a technická místnost. Z ložnice je přímý vstup na další terasu a nádhrenou zahradu. Veškerý nábytek a materiály byly vybírány s velkou pečlivostí. Vila je postavená z extra izolačních, kvalitních cihel a tradičně ručně omítnutá - z vnitřní strany rakouská hliněná omítka. Vila má podlahové vytápění, přívod přes tepelné čerpadlo nejnovější generace, otevřený krb, BUS systém pro ovládání osvětlení a vytápění, zabezpečovací systém, WLAN, interiér ovladatelný přes internet i venkovní kamery, LED osvětlení, okna z pravého dřeva.

Venkovní prostor kolem vily zaujme svým tvarem a kvalitou. Je obložený ručně opracovaným přírodním kamenem. Terasa, částečně krytá, nabízí ideální místo, kde si můžete užít léto s nekonečným bazénem a zděným grilem. Velká zahrada s pergolou a venkovní sprchou nabízí dostatek prostoru pro užívání si krásných dnů pod chorvatským sluncem. Velkorysá a udržovaná zelená plocha v zahradě s subtilní osvětlení udělá z večera zážitek. Přímo u objektu jsou dvě parkovací místa. Vzdálenost k moři je asi 50 metrů.

Vila se nachází v zátoce Ljoljinica v Ražanji. Ražanj je malé, malebné místo na Dalmatském pobřeží, daleko od masové turistiky, zaujme svou originalitou a dechberoucími zátoky. V těchto krásných zátokách byla postavena řada luxusních vil, kde turisté rádi tráví léto a užívají si úžasného prostředí, borovicových lesů, pláží a křišťálově čisté vody. Do Rogoznice se slavným, exkluzivním přístavem se dostanete lodí za 5 minut. V blízkém okolí najdete Primošten, Trogir, Šibenik a Split - všechny perly dalmatského pobřeží, kde uspokojíte své potřeby od zábavy, kultury až po nakupování. Nemovitost se nachází ve svahu a díky své západní orientaci zaručuje ničím nerušený výhled na moře a velkolepé západy slunce.

Specifikace: Odvodnění, hydro a tepelná izolace objektu v zemi, zateplení celého objektu 10cm polystyrenem, venkovní stěny s kvalitní omítkou SI-SI (silikonsilikátová) značky Röfix, izolace podlahy pod vodonosným podlahovým vytápěním, podlahové vytápění v celém objektu, tepelné čerpadlo pro vytápění, chlazení a zásobování teplou vodou, objekt je převážně vybaven LED osvětlením, sledovací kamery ovládané aplikací, vysoce kvalitní dlažba v celém domě, 3-vrstvé parkety z pravého dřeva ve všech ložnicích, koupelna vybavena přírodním kamenem a vysoce kvalitními materiály, dřevěná okna a dveře, venkovní bazén s německou bazénovou technologií, automatickou kontrolou hladiny chlóru a PH, rustikální ocelové zábradlí v celém objektu, moderní venkovní kuchyně s grilem, automatická vjezdová brána, parkoviště z přírodního kamene, koncepce zařízení a vybavení od známého a uznávaného německého interiérového designéra. Vila je plně zařízena a vybavena.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz