Vila - Prodej - Zadar, Borik H533

Kód: H533
Cena
Cena: 1 295 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Novostavba
Terasa: Ano
Umístění: Klidná část obce
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Moderní a luxusní vila na prodej ve velmi pěkné lokalitě v Zadaru. Nachází se v městské části Borik. Skládá se ze suterénu, přízemí, prvního a druhého patra. Dům má dvě bytové jednotky. Tato vila je opravdu nádherná. Dispozice místností: V suterénu jsou 2 garáže (jedna s WC), krčma s vinným sklípkem a kuchyní a koupelnou, dále kotelna. Dvoupodlažní byt v přízemí má pokoj s koupelnou, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, prádelnu, WC, komoru a nekrytou terasu. Schodiště vede do prvního patra dvoupatrového bytu. Jsou zde tři ložnice, každá s vlastní koupelnou a jedna s šatnou. Jednopokojový byt ve druhém patře se samostatným vchodem sestává z ložnice, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, prádelny a nekryté terasy. Celková plocha domu je 404,84. Plocha pozemku je 438 m2. Vzdálenost od moře 500 m. Vzdálenost od centra 2,5 km. Orientace nemovitosti na jih. Kompletní nábytek je zahrnut v ceně. Rok výstavby 2017. Konstrukce s betonovou stěnou. Fasádní tepelná izolace 10 cm polystyren. Plochá střecha. Okna s moskytiérami a žaluziemi. Podlahové krytiny tvoří dlažba a parkety. V domě je celkem 12 klimatizací. 2 zařízení v suterénu, 8 ve dvoupatrovém bytě a další dvě v jednopokojovém bytě ve druhém patře. Systém vytápění a chlazení pomocí tepelného čerpadla. Dále podlahové vytápění všude kromě ložnic a v taverně. Navíc obývací pokoj v přízemí zdobí krb. Konečně vchodové dveře domu jsou proti vloupání. Zahrada je pěkně upravená a má zavlažování.

Ložnice 5, WC/Koupelna 8, rozloha pozemku 438 m². Obytná plocha 404,84 m², rok výstavby 2017. Vzdálenost od moře 500 m, vzdálenost od centra 2,5 km.

Tato část města, Borik, je známá svými písečnými a oblázkovými plážemi, které jsou vybavené dalším zařízením pro zábavu a rekreaci, a v osadě jsou také sportoviště. Borik je destinací, kterou doporučujeme rodinám s dětmi pro krásné a snadno dostupné koupaliště, rozmanitost sportovních zařízení ve městě a okolí a blízkost centra Zadaru, poloostrova, ho činí zajímavým pro mladé lidi a milovníky aktivní dovolené. Městská část je dobře propojena linkami MHD, má výborné restaurace, kavárny, noční kluby a parky pro děti.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz