Dům - Prodej - Nin, Zaton H540

Kód: H540
Cena
Cena: 750 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Novostavba
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: Klidná část obce
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná

Popis

Novostavba moderního domu s bazénem a letní kuchyní v Zatonu. Předpokládané nastěhování je léto 2023. Dispozice pokojů v přízemí sestává z chodby, WC, komory a prádelny, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, zastřešená terasa a vnitřní schodiště vedoucí do patra. V prvním patře je chodba, koupelna, 4 ložnice, z nichž dvě mají vlastní koupelnu a terasu a jedna má pouze vlastní koupelnu. Zastavěná plocha domu je 238,68 m2. Plocha pozemku je 802 m2. Ve dvoře jsou 3 - 4 parkovací místa. Vzdálenost od moře 1,3 km. Vzdálenost od centra města je 600 m. Konstrukce z cihel a desek Porotherm, nosníky a sloupy ze železobetonu. Tepelná izolace polystyren - 10 cm v přízemí, 20 cm v patře. Plastová okna s třívrstvým sklem, elektrické žaluzie a sítě proti hmyzu. Okna jsou zvenku antracitová a zevnitř bílá. Podlahové krytiny tvoří v koupelně a kuchyni dlažba a ve zbytku domu jsou položeny parkety nebo laminát. Vytápění vody a prostoru pomocí tepelných čerpadel. Klimatizace jsou umístěny v obývacím pokoji a ve všech ložnicích. Je zde také komín. Dům je vybaven kamerovým systémem. Vchodové dveře jsou proti vloupání a protipožární. Letní kuchyně u bazénu. Bazén s tepelným čerpadlem pro ohřev vody.

Ložnice 4, WC/koupelna 4, obytný prostor 238,68 m², rok dostavby 2023, vzdálenost od moře 1,3 km, vzdálenost od centra 600 m.

Zaton je malé turistické místo ideální pro opravdový odpočinek a relaxaci od stresu všedního dne. Nachází se mezi dvěma historickými městy - Nin (2 km) a Zadar (12 km). Představuje jedinečnou kombinaci dalmatské architektury, příjemného středomořského klimatu, zachovalé přírody, bohatého kulturního a historického dědictví a živého turistického každodenního života. Písečné pláže ve stínu staletých borovic jsou ideální pro rodiny s dětmi. Pokud chcete najít klid, křišťálově čisté moře, čisté pod vodou, stín borových lesů, nezapomenutelné západy slunce, pak je Zaton ideálním místem pro váš druhý domov.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz