Dům - Prodej - Privlaka - Sabunike H550

Kód: H550
Cena
Cena: 450 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Dům s 5 byty v Privlaka - v oblasti Sabunike. Vzdálenost mezi domem a krásnými písečnými plážemi a mořem je pouhých 460 m. Dům se skládá ze suterénu, přízemí a prvního patra. V suterénu se nachází dvoupokojový byt a komora. Plocha suterénu je 75,16 m2. V přízemí jsou dva apartmány, jeden s jednou a druhý se dvěma ložnicemi. Přízemí má celkovou plochu 116,80 m2. V prvním patře jsou další dva jednopokojové byty. 1. NP má 105,87 m2. Celková plocha domu je 297,83 m2. Plocha pozemku je 297 m2. Ve dvoře jsou 4 parkovací místa. Vzdálenost domu od centra města je 2,6 km. Dům je zařízený, stávající nábytek je zahrnut v ceně. Dům je postaven z cihel, poslední rekonstrukce proběhla v roce 2015. Podlahové krytiny v domě tvoří dlažba a laminát. Okna jsou z PVC materiálu se žaluziemi. V bytě v suterénu jsou krbová kamna. Dále celkem 4 klimatizace v domě. Na dvoře je gril. Dům je napojen na kompletní infrastrukturu.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko jen 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, najdete zde.

Ložnice 7, WC/Koupelna 5, velikost pozemku 297 m², obytná plocha 297,83 m².Vzdálenost od moře 460 m, vzdálenost od centra 2,6 km.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz