Dům - Prodej - Zadar - Privlaka H551

Kód: H551
Cena
Cena: 530 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Po rekonstrukci
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Krásně zrekonstruovaný dům s bazénem v Privlace. Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2021 a byla postavena vedlejší budova a bazén. Díky kamenné fasádě a masivnímu dřevu vyzařuje dům středomořský styl. Dům se skládá z přízemí a prvního patra. Přízemí z chodby, kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje (neprůchozí), ložnice, koupelny a terasy. Celková plocha přízemí je 111,15 m2. V patře se nachází chodba, tři ložnice, každá s vlastní koupelnou a terasou. 1. patro má 85,85 m2. Dále ve dvoře je vedlejší budova s ​​jednopokojovým bytem a strojovnou. Plocha pomocné budovy je 30,80 m2. Celková plocha domu s vedlejší budovou je 227,80 m2. Plocha pozemku je 913 m2. Dvůr zdobí bazén 32 m2 a altán s masivním dřevěným stolem, lavicemi a grilem. Vzdálenost od moře 600 m. Vzdálenost od centra Privlaka 1,3 km. Kompletní nábytek a vybavení je zahrnuto v ceně. Fasádní tepelná izolace 10 cm polystyren. Plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Podlahové krytiny tvoří dlažba. Podlahové vytápění v celém domě i bytě. Také klimatizace v obývacím pokoji a místnostech domu a jedna v pomocné budově. To je celkem 6 jednotek. Je vyroben bazén s led osvětlením, obložen keramickou mozaikou a přípravou na vytápění. Trávník a dětské hřiště s houpačkou, kamenným stolem na stolní tenis a šipky.

Privlaka je malé rybářské a turistické městečko jen 15 minut jízdy od města Zadar, které se nachází na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Průzračné moře a dlouhé, mělké písečné zátoky jsou jako stvořené pro úplnou relaxaci. Místo nabízí veškeré potřebné zázemí pro příjemný a kvalitní život: obchody, restaurace, pošta, poliklinika. Milovníci sportu a rekreace, kteří si chtějí vyzkoušet plachtění nebo surfování, najdou svůj kout ráje v okolních osadách. Vše, co potřebujete pro klidnou a odpočinkovou rodinnou dovolenou ve středomořském stylu, zde najdete.

Ložnice 5, WC/Koupelna 5. Velikost pozemku 913 m². Obytná plocha 227,80 m². Vzdálenost od moře 600 m, Vzdálenost od centra 1,3 km.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz