Vila - Prodej - Novigrad, Pridgrada H553

Kód: H553
Cena
Cena: 985 000 €
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Novostavba
Terasa: Ano
Bazén: Ano
Umístění: U moře
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná

Popis

Moderní a luxusní vila s bazénem a výhledem na moře v Pridraze nedaleko Novigradu v blízkosti Zadaru. Při výstavbě a zařizování se dbalo na každý detail. Dispozice pokojů v přízemí sestává z chodby, WC, kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, vinného sklípku, taverny (s grilem) a částečně zastřešené terasy. Vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde jsou 4 ložnice každá s vlastní koupelnou a tři kryté terasy. Celková plocha domu je 276,65 m2. Plocha pozemku 555 m2. Ve dvoře jsou dvě parkovací místa. Plocha bazénu 32 m2. Vzdálenost od moře 160 m. Vzdálenost od centra 1,3 km. Veškerý nábytek a vybavení je zahrnuto v ceně. Vila se může velmi úspěšně pronajímat. Jedná se o novostavbu. Konstrukce s cihlovým tepelným blokem. Tepelná izolace fasády 10 - 20 cm polystyren. Na podlahách jsou parkety a dlažba. Hliníková okna s elektrickými roletami a žaluziemi. Elektrické podlahové vytápění v celém domě pomocí tepelných čerpadel. Také klimatizace v obývacím pokoji, taverně a všech ložnicích. V domě je celkem 7 klimatizací. Vstupní dveře domu jsou proti vloupání a protipožární. Bazén s fólií, vyhříváním, integrovanou jacuzzi a osvětlením.

Pridraga je místo v obci Novigrad na poloostrově mezi Novigradským a Karinským mořem. Pridraga je krásné, příjemné a klidné místo, skvělé pro dovolenou a pobřeží zdobí krásné pláže. Vzdálenost od Zadaru je  35 km.

Ložnice 4, WC/Koupelna 4, Velikost pozemku 555 m². Obytná plocha 276,65 m². Rok výstavby 2022. Vzdálenost od moře 150 m. Vzdálenost od centra 1,3 km

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz