Vily - Prodej - Zadar Borik MKH140

Kód: MKH140
Cena
Cena: 780.000€
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 5 a více pokojů
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Terasa: Ano
Plocha
Podlahová plocha: 386,57 m²
Plocha pozemku: 508 m²
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán
Specifikace
Specifikace: Garáž Parkoviště Výhled na moře Gril Sklad Terasa - Balkon Zahrada

Popis

Prodej luxusního domu v elitní části Borik v Zadaru o velikosti 386,57 m2 postavený na pozemku 508 m2. Dům se skládá ze 4 pater a má krásný výhled na moře. V suterénu se nachází jeden byt 79,76 m2, který se skládá z kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny, chodby, chodby a skladu.

Přízemí zabírá byt 114,31 m2 a skládá se z kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny, chodby, zastřešené a nekryté terasy. Byt o velikosti 107,84 m2 se nachází v prvním patře a sestává z kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou ložnic, dvou chodeb, koupelny, WC a zastřešené terasy. Podkrovní byt o velikosti 84,66 m2 obsahuje kuchyni, jídelnu, tři ložnice, koupelnu, WC, předsíň a krytou terasu. Dům je ideální pro větší rodiny nebo pro rodiny, které chtějí dům využívat pouze na dovolenou. Ostatní apartmány mohou být použity pro turistické účely, protože turistický ruch je již dobře zavedený a všechny apartmány jsou rezervovány téměř po celý rok. Dům je kategorizován 4 hvězdičkami, je vícepodlažní a má veškerou potřebnou dokumentaci.

Každý apartmán je luxusně zařízený a vybavený novým nábytkem a všemi vysoce kvalitními spotřebiči. Každý apartmán je zařízen do posledního detailu. V každém bytě jsou také klimatizace pro chlazení a vytápění a dům má ústřední topení. K domu náleží také garáž a navíc je k dispozici 5 parkovacích míst před domem. Před domem je krásně upravená zahrada ideální pro relaxaci a pití kávy na slunci. Zahrada s 35 druhy rostlin, krásným venkovním nábytkem a grilem dělá letní večery kouzelnými. Dům se nachází v klidné ulici v blízkosti restaurací, kaváren, pláží, promenád, sportovišť a dalších zařízení. Tato část města, Borik, je známá svými písečnými a oblázkovými plážemi, které jsou upraveny a vybaveny dalšími zařízeními pro zábavu a rekreaci, a v obci jsou sportovní hřiště. Borik je destinací, kterou doporučujeme rodinám s dětmi díky svým krásným a snadno dostupným plážím, rozmanitosti sportovních zařízení ve městě a okolí a blízkosti centra Zadaru na poloostrově, je zajímavý pro mladé lidi a milovníky aktivní dovolené. Část města je dobře dostupná městskou hromadnou dopravou, má výborné restaurace, kavárny, noční kluby a parky pro děti.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz