Vila - Prodej - Zadar Otok Ugljan Sutomiščica MKH499

Kód: MKH499
Cena
Cena: 320.000€
Informace o nabídce
Druh objektu: Vila
Dispozice: 3 pokoje
Stav nemovitosti: Velmi dobrý
Bazén: Ano
Plocha
Podlahová plocha: 75 m²
Plocha pozemku: 333 m²
Bazén: 23 m²
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán
Specifikace
Specifikace: Parkování Výhled na moře Terasa - Balkon Zahrada

Popis

Krásný kamenný dům s bazénem a výhledem na moře na prodej. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2019. Jedná se o dvojdomek. Je jen 65 m od moře v Sutomiščica na ostrově Ugljan.

Přízemí se skládá z kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje a toalety. Vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde je jedna ložnice s koupelnou. Dále vede schodiště do vysokého podkroví, kde je druhá ložnice s koupelnou. Plocha domu je cca. 75 m2. Byl postaven na pozemku o velikosti 333 m2. Vzdálenost od moře 65 m. Vzdálenost od centra 100 m. Orientace domu je na severozápad.

Ve dvoře jsou dvě parkovací místa. Dvůr zdobí bazén 23 m2. Nemovitost vhodná k turistickému pronájmu. Dům se prodává zařízený. Kamenná konstrukce - stěny tloušťky 60 cm. Kompletní rekonstrukce v roce 2019. Střecha je zcela nová a šikmá. Okna jsou dřevěná (modřínová) se žaluziemi. Podlahové krytiny tvoří dlažba. Na každém patře je jedna klimatizace. Navíc je zde komín.

místo Sutomiščica je jedním z nejmalebnějších míst na ostrově Ugljan se známým přístavem Olive Island Marina. Sutomiščica je obklopena křišťálově čistým mořem, plážemi a zelení borových lesů a středomořských rostlin. Ostrov Ugljan je nejbližším a nejvíce zastavěným ostrovem zadarského souostroví. Je spojen četnými trajektovými a lodními linkami, jejichž jízda trvá pouhých 20 minut. Na ostrově jsou restaurace, obchody, školy, přístavy, lékárny, ambulance atd., takže i když jste na ostrově, máte vše, co potřebujete, s neocenitelnou krásou a kouzlem ostrova.

Ložnice 2WC / Koupelna 3Velikost pozemku 333 m²Obytná plocha 75 m²Vzdálenost od moře 65 mVzdálenost od centra 100 m

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz