Dům - Prodej - Zaton Nin MH239

Kód: MH239
Cena
Cena: 650 000,- €
Informace o nabídce
Druh objektu: Rodinný
Dispozice: 5 a více pokojů
Balkón: Ano
Bazén: Ano
Plocha
Celková výměra: 235 m²
Plocha pozemku: 821 m²
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: A - Mimořádně úsporná

Popis

Nabízíme k prodeji  dům s bazénem  v Zatonu u Zadaru. Nachází se  pouhých 400 m od moře a písečné pláže a 550 m od centra. Je orientován na jih.  Dům se skládá ze 4 apartmánů uspořádaných v přízemí a prvním patře. Čistá obytná plocha domu je 235 m2 ,  pozemk domu je  o velikosti 821 m2. 

V přízemí jsou dva byty. První se skládá z kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou ložnic, koupelny, WC a terasy. Druhý apartmán má kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, jednu ložnici, koupelnu a terasu.nV prvním patře jsou dále dva byty. První má k dispozici  kuchyň, jídelnu, dvě ložnice, koupelnu, WC, chodbu a prostorný balkon. Druhý apartmán se skládá z kuchyně s jídelním koutem, obývacího pokoje, jedné ložnice, koupelny a balkonu.

Před domem je 6 parkovacích míst. Dům byl postaven z cihelného termobloku s venkovní  tepelnou  izolací o tloušťce 10 cm. Okna s žaluziemi a sítěmi proti hmyzu jsou vyrobena z PVC materiálu. Energetický průkaz je A. Podlahy - dlažba a laminát. Každý apartmán je vybaven veškerým potřebným nábytkem a spotřebiči a každý má klimatizaci pro vytápění a chlazení. Dům má komín. Zahrada je krásně vyzdobená. Bazén o velikosti 32 m2 je zakrytý fólií, má vyhřívání a kolem něj je prostorná sluneční terasa. Zaton je malé turistické místo nacházející se mezi dvěma historickými městy - Nin (2 km) a Zadar (12 km).

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz