Apartmán - Prodej - Ražanj u Rogoznice

Kód: J5572
Cena
Cena: od 271 000 €
Informace o nabídce
Dispozice bytu: 3+kk
Budova: Cihlová
Stav bytu: Novostavba
Stav bytového domu: Ve výstavbě
Počet podlaží: 4
Výtah: Ne
Terasa: Ano
Parkovací stání: Ano
Sklep: Ano
Okolní zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Umístění: U moře
Plocha
Podlahová plocha: 58 m²
Energetický štítek
Třída energetické náročnosti budovy: G - Štítek (PENB) nedodán

Popis

Nabízíme k prodeji   apartmány v novostavbě bytového domu v Ražanji u Rogoznice. Objekt se skládá ze 6 bytů, přičemž ke každému bytu o velikosti 58 m2 náleží sklep v suterénu o výměře 18 m2 a parkovací stání na pozemku. První pláž je jen 70 metrů od budovy, díky čemuž jsou apartmány ideálním místem pro dovolenou.

Lokalita

Budova se 6 apartmány se nachází v Ražanji. Okolí tvoří velké množství pláží: skalnaté s částmi krytými betonovými terasami, ale i oblázkové pláže vhodné pro rodiny s dětmi. Nedaleko jsou Primošten, Šibenik, Trogir a Split, dalmatská města s bohatým kulturním a historickým dědictvím, která jsou již dlouho považována za perly Dalmácie. Tato lokalita splní čekávání i toho nejnáročnějšího hosta, a proto je Ražanj ideální jak pro klidnou rodinnou dovolenou, tak pro aktivní turistické pobyty.

Budova

Směs kvalitních, moderních prvků jako je interiérový design doplněný o různé typy nových technologických vymožeností (video dohled, chytré zámky...) vám umožní bezstarostný a pohodlný pobyt v bytech s mimořádně luxusním vzhledem. Parkovací stání se nachází přímo u vchodu do objektu. Při plánování je věnována zvláštní pozornost prostorovému uspořádání v rámci každého bytu a maximálnímu využití všech výhod lokality, takže každý apartmán má výhled na moře.

Byt

Z chodby se vchází do obývacího pokoje a jídelny. Kuchyň je umístěna před jídelnou a je oddělena příčkou. Koupelna se nachází hned vedle vstupních dveří. Byt má dvě ložnice. Vstup na lodžii je z obývacího pokoje.  S otevřenými posuvnými dveřmi získáte dojem exteriéru v interiéru, což přispívá k pocitu dodatečného luxusu, protože i přes to, že jste v bytě, zdá se, že si užíváte otevřené moře.

Vzdálenosti:

Rogoznica - 10 km, Primošten - 17 km, Trogir - 25 km, letiště Split - 31 km, Šibenik - 40 km, Split - 53 km.

Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz