Luxusní dům - Pronájem - Starý Hrozenkov

Kód: J6388

Popis

Nabízíme k pronájmu luxusní dům po kompletní rekonstrukci s vlastní studnou a solárním ohřevem. Dům se nachází v CHKO Bílé Karpaty, v obci Starý Hrozenkov, na konci klidné ulice, přímo u lesa. Má dispozici 6+kk s podlahovou plochou 151 m2 a rozkládá se na pozemku 733 m2. Dům prošel kompletní a značně nákladnou rekonstrukcí. Majitelé nechali objekt nadstandardně vybavit od ručně vyrobeného dubového nábytku a až po dobově laděné keramické talíře a hrnky. V samostatné přístavbě se nachází vlastní welness s vířivkou, grilem a posezením. Dům oplývá specifickým kouzlem a citlivým zasazením do zdejší malebné krajiny.

Přízemí: vstupní hala se schodištěm a úložnými prostory, plně vybavená prostorná kuchyň s novými spotřebiči: americké lednice, indukce, trouba s grilem, myčka, odsavač, mikrovlnná trouba, kávovar na zrnkovou kávu, rychlovarná konvice, toustovač, topinkovač, tyčový mixér a bohaté kuchyňské vybavení, jídelna s masivním dubovým stolem, lavicí a židlemi, obývací pokoj s koženou sedačkou, konferenčním stolkem a velkou Smart TV, oddělená místnost pro děti, s pohovkou, kterou lze využít také na spaní, skříň a dětský nábytek, prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem, dvojumyvadlem, příprava pro pračku a sušičku, 2x samostatné WC s umyvadlem, technická místnost s ohřevem vody přes solární systém.

1. patro: chodba, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, 3x pokoj, všechny pokoje jsou neprůchozí: největší pokoj s balkonem k lesu, 2x dvojlůžko, 1x jednolůžko, prostorná skříň, menší pokoj 1x dvojlůžko, skříň, další pokoj 1x dvojlůžko, skříň, postýlka. Má samostatný vchod na prostornou terasu (40 m2) s masivní houpačkou a lehátky.

Samozřejmostí je WIFI připojení v celém prostoru domu i zahrady. Zahrada je uzavřena oplocením s řadou dětských prvků jako skluzavka, pískoviště, dětský domeček Medvídek Pú. Kolem objektu se nachází srovnaný pozemek s udržovaným trávníkem. Na svažitých částek pozemku jsou vysázeny trvanlivé kvetoucí keřové porosty. Příjezd k domu je po veřejné asfaltové komunikaci. Před objektem se nachází 4 parkovací místa. Další 2 je možno využít na vlastním pozemku.

Dům je napojen na elektřinu - nově zbudovaná el. přípojka s levnou sazbou, 230 + 400 W, vodu - vlastní studna s čerpadlem napojena na bojler 300 l se solárním ohřevem, odpadní vody - napojeno na veřejnou kanalizaci, topení – moderní salávé infrapanely, samostatně regulované termostatem, napojeno na vzdálený přístup přes wifi.

Objekt byl provozován jako rekreační, lze ho však užívat i k celoročnímu bydlení.


Kontakt na makléře:

Jméno: Jana Rossi
Telefon: 608 908 777
E-mail: fico@fico.cz